Llámenos
Contáctenos

Immobiliari

El nostre despatx està especialitzat en l’assessorament integral en les compravendes de béns immobles. En els últims mesos les compravendes d’immobles per clients residents i no residents a la Unió europea ha tingut un gran creixement. En aquest últim cas ha tingut molt a veure la concessió de la residència com a conseqüència de la inversió en immobles per un import superior als 500.000 euros, també anomenada “GOLDEN VISA”.

Això no obstant, la compra d’un immoble per un estranger no és senzilla, i no solament s’ha de tenir en compte la problemàtica pròpia de l’adquisició de l’immoble en sí, sino també l’operativa que comporta des del punt de vista de l’estranger no resident a la Unió Europea (obtenció del NIE, obertura d’un compte bancari, etc.).

A Brugueras & García Bragado ens ocupem de tot. Des de l’obtenció del NIE i l’obertura del compte bancari, a l’estudi i anàlisis de l’operació de compra de l’immoble, i també de totes aquelles obligacions que es generen amb posterioritat pel comprador com a propietari d’un bé immoble, així com de la sol·licitud del permís de residència.

Advocats d’Àrea

Tomás
Giménez Duart

Juan Carlos
Ros Brugueras

Carlos
de Miquel

Christian
Albors

Javier Alcántara-García
Ferreiro

Catherine Marti
de Anzizu

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

Àrees d’especialitat

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

 

 

 

Les nostres oficines

Córcega 270, ático
(esquina Balmes)
08008 Barcelona

27, Rue du Pont Neuf
75001, Paris

Membres de la xarxa notarial francesa Groupe Monassier composta per més de 180 notaris i 750 col·laboradors