Llámenos
Contáctenos

French Desk

El nostre French Desk és més que un departament dedicat al dret francès.

 

El seu objectiu és servir com a intermediari únic per a tots aquells que tinguin interessos entre Espanya i França

El despatx Brugueras, Alcántara & García-Bragado disposa d’oficines a París i compta amb advocats bilingües i biculturals amb una doble formació en dret francès i espanyol.

El French Desk està format per un equip de lletrats i dirigit per la nostra sòcia, Na. Catherine Marti de Anzizu, advocada que compta amb una dilatada experiència en l’assessorament i litigació en els dos països. També és advocada consellera del Consulat General de França a Barcelona des de 2004.

Els nostres professionals compten amb 30 anys assessorant particulars i empreses amb interessos en tots dos països. Concretament, estem especialitzats tant en l’assessorament a empreses franceses per a la seva implantació i desenvolupament de la seva activitat en el mercat espanyol i llatinoamericà, com en l’assessorament a empreses espanyoles per a establir-se i desenvolupar-se a França i en els mercats francòfons.

L’equip està compost per advocats multidisciplinaris francesos i espanyols, col·legiats en tots dos països que exerceixen tant a França com a Espanya, la qual cosa ens permet portar procediments i representar als nostres clients davant les jurisdiccions franceses i espanyoles. Així mateix, portem també procediments arbitrals a França, així com procediments europeus i internacionals substanciats en llengua francesa. També assessorem i portem processos de reconeixement i execució de sentències estrangeres.

El nostre despatx és membre del Grup Monassier, la primera xarxa notarial de França, amb més de 180 notaris i 750 empleats, i compta amb una xarxa internacional d’advocats i notaris en 12 països (Algèria, Alemanya, la Xina, Espanya (Brugueras, Alcántara & García-Bragado), Unió dels Emirats Àrabs, el Regne Unit, Israel, Madagascar, el Marroc, el Senegal, Suïssa i Togo).

 

Té un projecte, una activitat o un litigi a França?

És vostè francès o francòfon i té un projecte, una activitat o un litigi a Espanya?

Advocats d’Àrea

Catherine
Marti de Anzizu

Rosa
Canut Montané

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

Àrees d’especialitat

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

 

 

 

Les nostres oficines

Córcega 270, ático
(esquina Balmes)
08008 Barcelona

27, Rue du Pont Neuf
75001, Paris

 

Contacte

Tel. +34 934 671 670
Fax: +34 934 871 853
E-mail: info@bagb.es

Membres de la xarxa notarial francesa Groupe Monassier composta per més de 180 notaris i 750 col·laboradors