Llámenos
Contáctenos

French Desk

El nostre French Desk és més que un departament dedicat al dret francès.

 

El seu objectiu és servir com a intermediari únic per a tots aquells que tinguin interessos entre Espanya i França

El despatx Brugueras & García-Bragado disposa d’oficines a París i compta amb advocats bilingües i biculturals amb una doble formació en dret francès i espanyol.

El French Desk està format per un equip de lletrats i dirigit per la nostra sòcia, Na. Catherine Marti de Anzizu, advocada que compta amb una dilatada experiència en l’assessorament i litigació en els dos països. També és advocada consellera del Consulat General de França a Barcelona des de 2004.

Els nostres professionals compten amb 30 anys assessorant particulars i empreses amb interessos en tots dos països. Concretament, estem especialitzats tant en l’assessorament a empreses franceses per a la seva implantació i desenvolupament de la seva activitat en el mercat espanyol i llatinoamericà, com en l’assessorament a empreses espanyoles per a establir-se i desenvolupar-se a França i en els mercats francòfons.

L’equip està compost per advocats multidisciplinaris francesos i espanyols, col·legiats en tots dos països que exerceixen tant a França com a Espanya, la qual cosa ens permet portar procediments i representar als nostres clients davant les jurisdiccions franceses i espanyoles. Així mateix, portem també procediments arbitrals a França, així com procediments europeus i internacionals substanciats en llengua francesa. També assessorem i portem processos de reconeixement i execució de sentències estrangeres.

El nostre despatx és membre del Grup Monassier, la primera xarxa notarial de França, amb més de 180 notaris i 750 empleats, i compta amb una xarxa internacional d’advocats i notaris en 12 països (Algèria, Alemanya, la Xina, Espanya (Brugueras & García-Bragado), Unió dels Emirats Àrabs, el Regne Unit, Israel, Madagascar, el Marroc, el Senegal, Suïssa i Togo).

 

Té un projecte, una activitat o un litigi a França?

És vostè francès o francòfon i té un projecte, una activitat o un litigi a Espanya?

Advocats d’Àrea

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

Té un projecte, una activitat o un litigi a França?

El nostre equip assisteix als clients en els seus projectes, activitats i litigis a França .

Des de Barcelona els acompanyem tenint en consideració les especificitats culturals i responent a les sol·licituds relacionades amb els projectes, activitats i/o litigis que els clients ens plantegen. I en cas de ser necessari també recorrem a despatxos i professionals independents (comptables, notaris, etc.) a França amb els quals col·laborem des de fa molts anys.

Entre les àrees de pràctica en les quals prestem assessorament en dret francès es troben el dret societari i mercantil, el dret civil, el dret immobiliari, el dret fiscal, el dret laboral, el dret de família i el dret de successions, entre altres.

En aquest sentit, el French Desk del despatx assisteix als seus clients, empreses i particulars, en :

– La creació d’empreses, filials, sucursals, oficines de representació;
– Les operacions societàries (fusions i adquisicions, ampliacions de capital, cessió de branca d’activitat, etc.),
– La redacció de contractes mercantils (contractes de distribució, contracte d’agent comercial, franquícies, condicions generals de venda, contractes de serveis, etc.);
– La regularització de successions amb vincles a França ;
– Les compravendes de béns immobles situats a França
– La fiscalitat dels expatriats i impatriados;
– Els procediments davant els tribunals francesos: recuperació de deutes, incompliment contractual, responsabilitat civil, peritatges, contractes de treball i tot tipus de reclamacions civils i mercantils

Té un projecte, una activitat o un litigi a Espanya?

El nostre equip assisteix als clients en els seus projectes, activitats i litigis a Espanya.

L’equip d’advocats que conformen el French Desk té una dilatada experiència en l’assessorament d’empreses i particulars en les seves interaccions amb Espanya i són perfectament conscients de les dificultats i barreres lingüístiques i culturals a les quals han d’enfrontar-se.

Per això, des del departament de French Desk es posa a la seva disposició l’experiència i la seva xarxa de contactes per a ajudar-lo a definir i establir el seu negoci a Espanya i per a resoldre qualsevol problema legal que se li plantegi.

El nostre equip d’advocats són experts en una àmplia gamma d’àrees del dret, com ara el dret mercantil i societari, dret de família i successions internacionals, dret immobiliari, i dret de danys personals.

En aquest sentit, el French Desk presta els seus serveis jurídics a empreses i a particulars, intervenint en:

– La creació d’empreses, filials o sucursals a Espanya;
– Les operacions empresarials (fusions i adquisicions, operacions de capital, operacions societàries, etc.);
– La redacció de contractes mercantils (distribució, agent comercial, franquícies, condicions generals de venda, contractes de serveis, etc.);
– La liquidació de successions internacionals (béns, hereus o domicili del causant situat a Espanya);
– Les compravendes de béns immobles situats a França;
– La fiscalitat de impatriats i expatriats;
– Assessorament i litigació en accidents i danys personals causats en territori espanyol;
– Procediments judicials davant els tribunals espanyols: recuperació de deutes, incompliment contractual, responsabilitat civil, peritatges i tot tipus de reclamacions civils i mercantils

Àrees d’especialitat

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

 

 

 

Les nostres oficines

Córcega 270, ático
(esquina Balmes)
08008 Barcelona

27, Rue du Pont Neuf
75001, Paris

Membres de la xarxa notarial francesa Groupe Monassier composta per més de 180 notaris i 750 col·laboradors