Llámenos
Contáctenos

Sectors

En Brugueras & García-Bragado Advocats creiem que conèixer en profunditat al client implica conèixer el seu model de negoci i la indústria i sector en el qual opera. El coneixement de cadascuna de les indústries és condició sine qua non per a un assessorament de qualitat.

Els més de 120 anys d’història al capdavant de l’advocacia dels negocis del nostre despatx avalen el nostre bon fer i la nostra filosofia centrada en el client.

El nostre equip de més de 35 advocats, a més d’estar especialitzat en les diferents àrees de pràctica, també compta amb un ampli coneixement i expertise en les diferents indústries en les quals els nostres clients desenvolupen la seva activitat.

Entre els nostres clients es troben des d’empreses nacionals i internacionals, grans i pimes fins a particulars. L’assessorament en un procés de finançament difereix molt si es tracta d’una empresa cotitzada o si per contra és una empresa petita no cotitzada, si es tracta d’un club de futbol o d’una constructora immobiliària. Cada sector presenta una sèrie de particularitats, a més de normatives específiques que és imprescindible dominar per a poder oferir un assessorament a mesura i, sobretot, de qualitat.

Des de Brugueras & García-Bragado Advocats som conscients de la gran transversalitat que aglutinen els diferents sectors. Per això, cadascun dels nostres equips especialitzats en les diferents indústries està compost per advocats de les diferents branques del Dret que es poden veure implicades, a saber, Dret Mercantil, Dret Administratiu, Dret Laboral, Dret Civil o Dret Tributari, entre altres.

Entre els principals sectors en els quals estem especialitzats i assessorem amb freqüència als nostres clients es troben els següents:

  • Administració Pública
  • Bancari i Financer
  • Construcció
  • Esportiu
  • Empresa familiar
  • Energètic
  • Emergència Climàtica
  • Segurs

Sectors

 

 

 

Les nostres oficines

Córcega 270, ático
(esquina Balmes)
08008 Barcelona

27, Rue du Pont Neuf
75001, Paris

Membres de la xarxa notarial francesa Groupe Monassier composta per més de 180 notaris i 750 col·laboradors