Llámenos
Contáctenos

Inversions Estrangeres

Som una firma integrada per especialistes qualificats en diferents àrees de negoci que permet cobrir les necessitats mercantils, fiscals, laborals i immobiliàries en les diferents etapes d’una inversió estrangera a Espanya, i també per inversors espanyols a l’estranger.

Quan la inversió comporta l’adquisició d’una altra empresa, ens encarreguem de preparar la due diligence des de totes les àrees que siguin d’interès depenent del negoci de què es tracti, per tal que el client únicament hagi de pensar en la viabilitat del negoci des del punt de vista empresarial. En aquest cas, és absolutament indispensable la realització d’una anàlisi que verifiqui que l’empresa que es vol adquirir compleix amb la legislació vigent, disposa de tota la documentació en regla, i no té passius que no hagin estat tinguts en compte en el preu final.

Quan una persona no resident vol realitzar una inversió a Espanya és necessari analitzar l’operativa des de diferents àrees com fiscal, laboral, mercantil, i en funció de la particularitat de la inversió, també des del punt de vista immobiliari.

Fiscal

La complexitat dels sistemes tributaris fa imprescindible la figura d’un o alguns experts en fiscalitat internacional i nacional amb la finalitat d’optimitzar la càrrega tributària. Qualsevol inversió té connotacions amb la fiscalitat de les persones físiques (residents i no residents) així com la de societats i en relació amb els seus socis a l’hora de repatriar dividends als seus respectius països.

Laboral

La instauració de qualsevol negoci comporta el desplaçament de persones, contractació de treballadors, i en conseqüència, la generació de conflictes laborals. Al despatx estem especialitzats en l’assessorament i defensa en acomiadaments individuals i en la negociació col·lectiva en diferents expedients de regulació d’ocupació (acomiadaments col·lectius, expedients de suspensió de contractes y reducció de jornades laborals, etc.).

En el cas d’adquisició d’empreses analitzem els contractes dels treballadors, les relacions mercantils i els contractes d’alta direcció, entre altres, per identificar quins són els riscos que comporta aquesta adquisició des del punt de vista laboral.

Gestió

Al despatx també oferim serveis de gestió comptable, de nòmines, obtenció de NIE i obertura de comptes bancaris.

Mercantil

Des de l’àrea mercantil ens encarreguem d’examinar quin és el millor vehicle per articular la seva inversió a Espanya, i de dissenyar una opció estratègica pel seu negoci que pot implicar la creació o adquisició d’una empresa o bé la fusió entre empreses. Per això, ens encarreguem de l’assessorament legal necessari durant tot el procés de creació, adquisició, venda, o fusió d’empreses, oferint assistència en les negociacions preliminars, la realització de la planificació inicial de la transacció, due diligence i finalització de l’operació amb la redacció dels acords corresponents.

Finalitzada la transacció els oferim un assessorament recurrent en les diverses necessitats mercantils que requereixi el funcionament diari del seu negoci.

Immobiliari

La possibilitat de concedir la residència a Espanya (també coneguda com a GOLDEN VISA) a aquelles persones no residents que adquireixen immobles d’un import superior a 500.000 euros, ha permès que molts estrangers hagin adquirit immobles d’imports molt elevats en zones prime de ciutats com Barcelona o Madrid, principalment.

Per a això, és important comptar amb un despatx d’advocats de confiança que vetlli pels interessos del client. L’adquisició d’un immoble requereix una anàlisis detallada de diferents elements que són clau perquè el comprador l’adquireixi amb absoluta seguretat jurídica.

Alhora, oferim els serveis de cerca de locals i immobles per a situar les seves oficines i d’ajuda en la negociació dels contractes d’arrendament.

En grans operacions immobiliàries, el nostre despatx també ofereix un servei integral que consisteix, a més dels nostres propis serveis jurídics, en serveis d’assessorament econòmic i tècnic arquitectònic; Tot això permet a l’inversor abordar de manera completa la inversió.

Estrangeria

Qualsevol inversió estrangera ha de comptar amb personal encarregat de la gestió de permisos de residència (GOLDEN VISA).

Advocats d’Àrea

José
Carballeda

Javier
Amorós

Javier Alcántara-García
Ferreiro

Catherine Marti
de Anzizu

Rosa
Canut Montané

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

Àrees d’especialitat

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

 

 

 

Les nostres oficines

Córcega 270, ático
(esquina Balmes)
08008 Barcelona

27, Rue du Pont Neuf
75001, Paris

Membres de la xarxa notarial francesa Groupe Monassier composta per més de 180 notaris i 750 col·laboradors