Llámenos
Contáctenos

La firma

La nostra firma

Brugueras & García-Bragado és un despatx d’advocats amb més d’un segle d’història al capdavant de l’advocacia dels negocis on ens regim per alts estàndards d’ expertise al servei de pymes i grans companyies. Assessorem tant persones jurídiques i empreses com a persones físiques en totes les branques del Dret.

El nostre equip integrat per més de 35 professionals està format per experts amb una dilatada experiència, entre els quals es troben Advocats de l’Estat, Inspectors d’Hisenda i Notaris en excedència.

A Brugueras & García-Bragado estem especialitzats en l’assessorament de casos complexos i mediàtics. Entre els nostres clients es troben grups empresarials, ens públics, entitats bancàries, asseguradores de referència a nivell internacional, clubs de futbol i companyies de l’IBEX.

Els nostres orígens

Les arrels de la nostra firma es remunten a 1898, al Bufet Bertrán i Musitu, despatx d’acreditat prestigi i solvència tant a nivell nacional com internacional.

Al 1988, el “Bufet Bertrán i Musitu” va passar a denominar-se “Brugueras, García-Bragado i Associats”. Al llarg dels seus gairebé cent vint anys d’història s’ha mantingut un sistema de treball en el qual, a més de l’excel·lència tècnica dels nostres professionals, valors com l’ètica, la qualitat humana, la discreció i el rigor es configuren com els fonaments de la nostra firma.

La historia mes que centenària del despatx “Brugueras & García-Bragado Advocats” el converteix en una firma de referència per a l’advocacia dels negocis.

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

 

 

 

Les nostres oficines

Córcega 270, ático
(esquina Balmes)
08008 Barcelona

27, Rue du Pont Neuf
75001, Paris

Membres de la xarxa notarial francesa Groupe Monassier composta per més de 180 notaris i 750 col·laboradors