Llámenos
Contáctenos

Bancari i Hipotecari

Col·laborem des de fa 15 anys amb diverses entitats financeres i les principals entitats bancàries nacionals en diversos àmbits del seu interès. Fonamentalment en matèria de recuperacions i morositat, amb àmplia experiència en procediments hipotecaris, executius i declaratius, així com en procediments penals d’insolvència i dret concursal. També s’han defensat els interessos d’entitats en matèries com a préstecs sindicats, participacions preferents, swaps, hipoteques multidivisa, clàusules sol i venciment anticipat.

Així mateix hem prestat assessorament continuat a oficines bancàries en matèria de representació i conflictes i en l’àmbit de la responsabilitat civil i penal del seu personal.

Prestem assessorament en processos de refinançament d’empreses, col·laborant en la cerca d’alternatives bancàries o financeres, en fins i tot captació d’inversors potencials.

Dret bancari dels mercats i regulació financera; préstecs; préstecs sindicats; finançaments estructurats; finançament de projectes i adquisicions; finançament corporatiu; cash pulling.

Advocats d’Àrea

Alejandro
García-Bragado

Tomás
Giménez Duart

Luis
del Olmo

Eduard
Comas

Carlos Baixeras Torrecilla

Carlos
Baixeras Torrecilla

Fernando
Toledo

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

Àrees d’especialitat

Contacti’ns

Si té qualsevol pregunta o necessita més informació, si us plau, no dubti a contactar-nos.

 

 

 

Les nostres oficines

Córcega 270, ático
(esquina Balmes)
08008 Barcelona

27, Rue du Pont Neuf
75001, Paris

Membres de la xarxa notarial francesa Groupe Monassier composta per més de 180 notaris i 750 col·laboradors